Jaarvergadering

Schuttevaer Rijnstreek: ‘Deltaplan voor bruggen nodig’

Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) moet met een strategische visie op bruggenbouw komen. Dat stelde afdelingsvoorzitter Henk van Laar zaterdag 21 januari op de jaarvergadering van Schuttevaer Rijnstreek in Alphen aan den Rijn. Hij noemde het zelfs een Deltaplan, want er moet dringend een antwoord komen op ‘de neiging om bruggen vast te willen lassen’.

Het afdelingsbestuur van Schuttevaer Rijnstreek. V.l.n.r Paul Groenen, Frans Bocxe, Andries de Weerd, voorzitter Henk van Laar, secretaris Marco Wubben, penningmeester Jan Niemeijer en Rob van Ruiten. Groenen, Bocxe en De Weerd waren aftredend en werden herkozen. Niemeijer verliet het bestuur. Foto’s Patrick Naaraat

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer