Nederlandse Lucia Luijten aan het roer van de CCR

Ze nam ontslag als hoofd van de afdeling Binnenvaart en Vaarwegen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, verkocht haar huis in Gouda en verhuisde met haar man naar Straatsburg, domicilie van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR). Lucia Luijten is sinds 1 november de nieuwe secretaris-generaal van de CCR. Ze blikt op deze pagina’s terug op haar werk op het ministerie en vertelt wat de komende jaren haar speerpunten zijn.

'CCR kan binnenvaart ondersteunen bij grote veranderingen'. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nederlandse Lucia Luijten aan het roer van de CCR | Schuttevaer.nl

Nederlandse Lucia Luijten aan het roer van de CCR

Ze nam ontslag als hoofd van de afdeling Binnenvaart en Vaarwegen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, verkocht haar huis in Gouda en verhuisde met haar man naar Straatsburg, domicilie van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR). Lucia Luijten is sinds 1 november de nieuwe secretaris-generaal van de CCR. Ze blikt op deze pagina’s terug op haar werk op het ministerie en vertelt wat de komende jaren haar speerpunten zijn.

'CCR kan binnenvaart ondersteunen bij grote veranderingen'. (Foto Erik van Huizen)
'CCR kan binnenvaart ondersteunen bij grote veranderingen'. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer