Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Scheepsnaam Shalom voelt vertrouwd

WERKENDAM

Toen schipper Hans Klijnsmit (38) ontdekte dat zijn schip in 1980 al eens de naam Shalom kreeg, twijfelde hij geen moment. In 2012 kocht hij het samen met zijn vrouw Laura (36) en schilderde opnieuw de naam Shalom op de kop. Nu ze samen met geloofsgenoten een nieuwe Christengemeente zijn begonnen in Barneveld, voelt die scheepsnaam nog meer vertrouwd.

1 / 1
Laura en Hans Klijnsma en hun jongste dochter Zippora. Laura: 'Toen de kinderen naar school moesten, hebben we overwogen te stoppen met varen. We wilden een camper-verhuurbedrijf beginnen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Laura en Hans Klijnsma en hun jongste dochter Zippora. Laura: 'Toen de kinderen naar school moesten, hebben we overwogen te stoppen met varen. We wilden een camper-verhuurbedrijf beginnen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Hannie Visser-Kieboom)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook