Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Veevoederfabrikant Agrifirm aan het Albertkanaal kiest voor binnenvaart in België

GROBBENDONK

De Nederlandse veevoederfabrikant Agrifirm stapt voor het vervoer van containers vanuit haar fabriek in het Belgische Grobbendonk over op de binnenvaart. Het gaat om zo’n 2.500 containers op jaarbasis die via de DLCT-terminal aan het Albertkanaal van en naar Antwerpen verscheept zullen worden.

1 / 1
Agrifirm België gaat gebruik maken van de binnenvaart voor export containers. (Foto Agrifirm)

Agrifirm België gaat gebruik maken van de binnenvaart voor export containers. (Foto Agrifirm)

De exportfabriek van Nuscience Belgium in Grobbendonk zal een groot deel van zijn export met de binnenvaart naar Antwerpen verschepen. Het gebruikt hiervoor de DLCT-terminal, die door Van Moer Logistics wordt uitgebaat en zich op een kilometer afstand van de fabriek bevindt. Nuscience Group is onderdeel van het Nederlandse Agrifirm, een wereldspeler op de veevoedermarkt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jerom Rozendaal)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook