Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stil en trillingvrij met Stage V-motor

SLIEDRECHT

Schipper Kees Klink (64) heeft in het voorjaar een nieuwe Stage V-motor laten inbouwen in de Zuiderdiep. De oude Stork had 60 jaar dienst gedaan en om te voorkomen dat hij straks in sommige havens niet meer welkom zou zijn, koos hij samen met zijn zoon Sander (31) voor vergroening. Subsidie maakte de investering aantrekkelijk.

1 / 2
Kees en Marijke met hun acht maanden oude scheepshond Bas. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Kees en Marijke met hun acht maanden oude scheepshond Bas. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook