Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nieuwe software geeft planner Honkoop Barging meer rust en overzicht

Rotterdam

De sterke groei van de containerbinnenvaart heeft de planning van containerdiensten steeds complexer gemaakt. Er werd veel gefaxt, gemaild en gebeld om alles in goede banen te leiden. Dat kon beter, dacht men bij binnenvaartoperator Honkoop Barging en vroeg IT Partner de planning verregaand te digitaliseren.

1 / 2
Assistent barge planner Arie Olie start Center Barging op. Hij is enthousiast over het nieuwe systeem. (Foto Honkoop Barging)

Assistent barge planner Arie Olie start Center Barging op. Hij is enthousiast over het nieuwe systeem. (Foto Honkoop Barging)

Het in automatisering voor de maritieme en logistiek sector gespecialiseerde IT Partner heeft de applicatie Center Barging ontwikkeld voor de planning van binnenvaarttransporten. Het is een nieuwe module in het bestaande softwarepakket Center Suite, dat een reeks software-oplossingen bevat. Bijvoorbeeld een Terminal Operating System (TOS), gericht op administratieve en operationele processen van container- en multi-purpose terminals. De Center Barging-app is volledig gericht op de binnenvaart en de barge-operators.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook