Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Stage-V is zegen voor binnenvaart’

ROTTERDAM

Voor veel schippers is de verplichting Stage-V-motoren op hun schip te installeren vooral een gruwelijk duur en vervelend vooruitzicht. Marktleider Pon Power stelt bij monde van Ben Timmermans tijdens het Maritime Platform dat Stage-V juist een zegen is voor de binnenvaart. ‘In een klap ligt de binnenvaart weer straatlengtes voor op het wegvervoer qua uitstoot.’

1 / 1
Ben Timmermans (PON): ‘CCR-2-motoren met nabehandelingsystemen zijn wel Stage-V-compliant. Dat betekent dat je in praktijk aan dezelfde emissie-eisen kan voldoen.

Ben Timmermans (PON): ‘CCR-2-motoren met nabehandelingsystemen zijn wel Stage-V-compliant. Dat betekent dat je in praktijk aan dezelfde emissie-eisen kan voldoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook