Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Heuvelman neemt hybride kraanschip Stormvogel in de vaart

GODORF

Het hybride kraanschip Stormvogel van Oeverwerken BV in Krimpen aan den IJssel is voorlopig een van de modernste kraan- annex beunschepen van ons land. Die conclusie lijkt gerechtvaardigd bij het bekijken van de specificaties. We spreken schipper Rien Heuvelman, die met de nieuwe Stormvogel hijswerk uitvoert in de oliehaven van Godorft.

1 / 3
De Stormvogel, een van de modernste kraan- annex beunschepen van Nederland. (Foto Oeverwerken)

De Stormvogel, een van de modernste kraan- annex beunschepen van Nederland. (Foto Oeverwerken)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook