Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Autena Marine, bakermat van digitalisering in de binnenvaart

NIJMEGEN

Het begon allemaal vanuit de garage bij zijn huis met installatie en onderhoud van de eerste computers aan boord van binnenvaartschepen. Nu, 25 jaar later, levert Autena Marine een scala aan ICT- en navigatie-oplossingen aan de binnenvaart, zoals het bekende ContainerPlanner stuwprogramma, en is het bedrijf betrokken bij CoVadem.

1 / 1
Desiré Savelkoul was kapitein in de containervaart en met Autena betrokken bij veel innovaties in de binnenvaart. 'Wij doen dingen die anderen niet doen. Dat is misschien niet de makkelijkste weg, maar wel de leukste.’

Desiré Savelkoul was kapitein in de containervaart en met Autena betrokken bij veel innovaties in de binnenvaart. 'Wij doen dingen die anderen niet doen. Dat is misschien niet de makkelijkste weg, maar wel de leukste.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook