Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: De winter van 2050…

AMSTERDAM

Volgt u ook dagelijks de pluim van het KNMI? Wat doet de temperatuur volgende week? Kunnen de schaatsen nog uit het vet dit jaar? Zijn onze trainingsrondjes op de Jaap Edenbaan niet voor niets geweest dit jaar? Krijgen we dit jaar nog konvooivaart op het IJsselmeer? En….de vraag die elke Nederlander bezighoudt….komt ie dit jaar? De 16e Elfstedentocht!

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.Teunisse

    Zie je goed Rienk. De wastobbe loopt over en de opinie adviseert een dweil. Niemand draait de kraan dicht.

  • rienkabrahamse

    Ja wij zullen zorgen dat het smelten van de poolkappen stopt. Droom lekker verder. Als Nederland zeker? Verdubbeling van de wereldbevolking, prognose voor Afrika verdubbeling volgende 20 jaar. Allemaal meer mobiliteit, extra auto’s. Iedereen in Europa wil op vakantie met het vliegtuig. Airco’s in de zomer, alles gebruikt energie. We kunnen met veel inspanningen de groei proberen te remmen, maar heb niet de illusie dat de veranderingen nog te stoppen zijn.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook