Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lichte stijging trafiek Brusselse haven

Brussel

Ondanks de Coronacrisis en de terugval in het internationale binnenvaartvervoer, is de goederenoverslag in de haven van Brussel in 2020 licht gestegen met 03% . Nederland blijft met een aandeel van bijna 57% de belangrijkste handelspartner van de haven, gevolgd door Belgiƫ (38%), Duitsland en Frankrijk.

1 / 1
Ondanks de daling is 2020 het op een na beste jaar ooit voor het containervervoer van en naar Brussel. (Foto Port of Brussels)

Ondanks de daling is 2020 het op een na beste jaar ooit voor het containervervoer van en naar Brussel. (Foto Port of Brussels)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook