Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Riviercruisesector: ‘Alles is beter dan deze stilstand’

BAAR

De riviercruisesector wacht, net als alle andere sectoren in het toerisme, met spanning af wanneer er weer mag worden gereisd. In aangepaste vorm, onder coronavoorwaarden, met een 60% bezetting. Alles, maar dan ook álles is, beter dan de stilstand van nu. En van het grootste deel van afgelopen jaar, toen slechts drie maanden met 40% minder passagiers gevaren mocht worden.

1 / 3
Het spaarzaam gevulde coronaproof 'drive through'-magazijn van Schulz Rijnvaart. (Foto Schulz Rijnvaart)

Het spaarzaam gevulde coronaproof 'drive through'-magazijn van Schulz Rijnvaart. (Foto Schulz Rijnvaart)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook