Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Roadtrip Koninklijke Schuttevaer langs nautische knelpunten 

ZWIJNDRECHT

‘Er gebeuren binnen onze organisatie veel dingen die niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld, maar wel ontiegelijk van belang zijn’, zegt voorzitter Marcel  van Schijndel van Koninklijke BLN-Schuttevaer-afdeling De Amer. Hij doet als één van de velen zijn verhaal in de eendaagse (‘epische’) roadtrip van de nautisch-technische belangenvereniging.

1 / 1
De Volkswagenbus staat geparkeerd langs het Prinses Margrietkanaal, waar presentator Martijn La Grouw een afspraak heeft met voorzitter Marjan van der Aart van de afdeling Noord-Nederland, regiocoördinator Klaas Kattouw en landelijk voorzitter Erik Schultz. (Foto uit Roadtrip op YouTube)

De Volkswagenbus staat geparkeerd langs het Prinses Margrietkanaal, waar presentator Martijn La Grouw een afspraak heeft met voorzitter Marjan van der Aart van de afdeling Noord-Nederland, regiocoördinator Klaas Kattouw en landelijk voorzitter Erik Schultz. (Foto uit Roadtrip op YouTube)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook