Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spekbakkentreffen in Enkhuizen

Enkhuizen

Veel charterschepen liggen nog steeds voor de wal, een beperkt aantal zeilt dagtochten. Wedstrijden voor historische schepen kunnen wel weer. Op uitnodiging van het Zuiderzeemuseum kwamen onlangs een houten jol, twee Marker rondbouwen en zes vissermanschouwen naar Enkhuizen voor het zogenoemde spekbakkentreffen.

1 / 1
De houten jol HL-90 van de Jonge Vissers onder Zeil uit Workum won. (Foto Hajo Olij)

De houten jol HL-90 van de Jonge Vissers onder Zeil uit Workum won. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook