Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Schuttevaer Zomertijd: deze week weer krant en ePaper

DEVENTER

De Schuttevaer Zomertijd is ingegaan. In juli en augustus verschijnt de gedrukte krant eens per twee weken. Deze week (28) valt de krant weer overal in de bus; vanaf 22:30 uur dinsdagavond staat de nieuwe ePaper online en donderdag zijn er weer losse nummers te koop. Op de website en in de Schuttevaer nieuwsapp gaat het nieuws elke dag door, ook de e-mail nieuwsbrief blijft normaal verschijnen.

In de vakantiemaanden verschijnt de gedrukte Schuttevaer alleen in de even weken. Afgelopen week (27) viel er dus bij abonnees géén krant in de bus, er was ook geen nieuwe ePaper. Dat geldt ook voor de nummers 29, 31 en 33. De Schuttevaer-redactie blijft echter bereikbaar en zorgt dat het nieuws via de website, de app, de nieuwsbrief op woensdag en vrijdag en de sociale media Twitter en Facebook bij de lezers komt.

De website maakt het nieuws via desktop, tablet en mobiel beschikbaar voor de lezers. Voor abonnees zijn alle berichten volledig te lezen, niet-betalende lezers worden bij geselecteerde berichten uitgenodigd een abonnement te nemen. Een online proefabonnement van vier weken geeft direct gratis toegang tot alle berichten. Overigens blijven persberichten en veel ander algemeen nieuws op Schuttevaer.nl voor iedereen vrij toegankelijk.

Wel abonnee, maar nog geen volledige toegang tot de Schuttevaer website? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@schuttevaer.nl (DvdM)

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook