Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagiersschip vaart met boeg tegen muur

STUTTGART

Een Zwitsers riviercruiseschip is dinsdagavond op de Neckar bij Bad Cannstatt met de boeg tegen een muur gevaren. Het bleef bij materiële schade.

Dat gebeurde toen de kapitein van de honderd meter lange MS Switzerland boven de sluis zijn schip probeerde te keren. Met de punt raakte hij de muur van een sauna, die op dat moment nog vol met bezoekers was. De muur raakt over een lengte van acht meter beschadigd. Binnen was een enorme herrie te horen, maar er raakte niemand gewond.

Aan het schip ontstond geen noemenswaardige schade. Nadat de zaak op papier was gezet mocht de kapitein woensdag zijn reis richting Keulen voortzetten. De schade aan de muur bedraagt volgens de politie meerdere duizenden euro's. (BO)

 

Reacties (2)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • j Teunisse

    Helaas, komt dit ook bij de gehele media voor. (Dagbladen,radio, tv) .

  • A. Elzinga

    Met de punt.....keren....wat is er aan de hand met de maritieme kennis van Schuttevaer. Is dit stukje door een boer geschreven ?

Lees ook