Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schepen Luyt verhaald onder politiedwang

DEN OEVER

De strijd tussen de Luyt Groep in Den Oever en de gemeente Hollands Kroon is verder geëscaleerd. Nu over het onder politiedwang verhalen van een vijftal vissersvaartuigen die tot afgelopen week voor reparatie en onderhoud in de Luyt-hoek van de Oeverse Visserhaven lagen.

1 / 1
In de onder politiedwang ontruimde Luyt-hoek in de Vissershaven wordt de laatste afmeerpaal verwijderd. Op de achtergrond zijn de verhaalde schepen te zien. (Foto: PAS Publicaties)

In de onder politiedwang ontruimde Luyt-hoek in de Vissershaven wordt de laatste afmeerpaal verwijderd. Op de achtergrond zijn de verhaalde schepen te zien. (Foto: PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

 • J.C Hagens

  Wat een vent die Burgervader, hij komt goed op voor de Ondernemers en de gezinnen die aan deze bedrijfstak gebonden zijn, veel beloven en weinig geven doet de grootste gek in vreugde leven.
  Denkt u echt dat er nog ondernemers zijn die in zulke gemeentes een bedrijf willen vestigen, en hun kapitaal steken in zo een onbetrouwbaar politiek klimaat.
  Mevrouw Luyt, gooi de boel dicht en ga genieten van u leven, i.p.v. in zulke stress te moeten ondernemen, of kijk of er een andere gemeente u met open armen ontvangt, die Arbeidsplaatsen belangrijker vindt dan een mooie haven van Overheidsgeld (onze centen).
  Dan de radio stilte , dit zegt al genoeg, zelfs deze Gemeenteraad en Burgemeester kunnen hun eigen beleid niet meer onder ogen zien , laat staan verdedigen.
  Zij hebben gefaald ik neem aan onbewust, neem je verantwoording, en ga praten met Mevr. Luyt en hou je aan je beloftes.
  Ook voor de gezinnen wiens broodwinning op de tocht staat.

Lees ook