Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SP: ‘Nog onvoldoende aandacht voor binnenschipper'

DEN HAAG

Na hard aandringen van de SP lijkt er eindelijk aandacht te komen voor de positie van de binnenvaartschipper. Toch is SP-Kamerlid Roemer niet tevreden: ‘Het huidige pakketje maatregelen lost de ellende voor de binnenvaartschippers niet op. Daarvoor moet er veel meer gebeuren. Men gaat wel een en ander onderzoeken, maar dat gaat ongetwijfeld weer lang duren. Daar kunnen veel schippers niet op wachten.'

1 / 1
Emile Roemer vindt de toegezegde maatregelen kleine stapjes. (Foto: SP)

Emile Roemer vindt de toegezegde maatregelen kleine stapjes. (Foto: SP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

 • gerrit

  Mijnheer bastiaan de haat die u hier over de SP uit roept heeft niets met binnevaart problemen te maken!

 • bastiaan

  volgens mij hebben ze 'm zelfs óp die foto geplakt, en let vooral op dat witte 'aureooltje' om 'm heen. pure publiciteitsstunters die stinksocialisten.

 • bastiaan

  Stink-SP met hun gespeelde interesse voor de binnenschipper, die gasten hebben er maling aan wat er met de binnenvaart gebeurt en zijn zieltjes aan 't winnen.

  Als ik dan die zelf-ingenomen kop van die Roemer zie met z'n stropdassie vanaf een brug dan denk ik: schippers, open je ogen... de laatste tijd gaat er volgens de schippers van alles 'over hun rug', nou, 't wordt tijd om die mislukte socialisten af te schepen. ratten zijn 't.

 • sp-fan

  ja die emile is goed bezig eindelijk is iemand die zich sterk makt voor de binnenvaart en zich niet uit het veld laat slaan.

Lees ook