Hoogtepunten

De nieuwe Schuttevaer is uit: binnenvaart van brons naar goud en dubbele doop in Delfzijl

Binnenvaartschepen krijgen steeds vaker een Green Award-certificaat op hoog niveau. Tien jaar geleden was dat omgekeerd, toen kreeg het merendeel brons. ‘We zien echt dat schepen duurzamer worden’, vertelt directeur Jan Fransen van Green Award in de nieuwste Schuttevaer. Verder: Delfsail is uitgegroeid tot regionaal evenement met internationale allure en Hoeben RDM knipt Courage tot schroot.

De voorpagina van de nieuwe Schuttevaer. Beeld Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De nieuwe Schuttevaer is uit: binnenvaart van brons naar goud en dubbele doop in Delfzijl | Schuttevaer.nl
Hoogtepunten

De nieuwe Schuttevaer is uit: binnenvaart van brons naar goud en dubbele doop in Delfzijl

Binnenvaartschepen krijgen steeds vaker een Green Award-certificaat op hoog niveau. Tien jaar geleden was dat omgekeerd, toen kreeg het merendeel brons. ‘We zien echt dat schepen duurzamer worden’, vertelt directeur Jan Fransen van Green Award in de nieuwste Schuttevaer. Verder: Delfsail is uitgegroeid tot regionaal evenement met internationale allure en Hoeben RDM knipt Courage tot schroot.

De voorpagina van de nieuwe Schuttevaer. Beeld Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer