Onderwaterklussen

Onderzoeksschip Navicula krijgt nieuw leven als ROV-moederschip

Willem de Vries, managing director van Vriezoo ROV Service, en Mark van der Star van Mark Offshore zijn een nieuw avontuur aangegaan. Ze hebben hun bedrijven samengevoegd en gaan verder als FreeStar Subsea Services. Het bedrijf gaat de markt op met dienstverlening op en onder water vanaf een bijzonder schip, de voormalige Navicula van het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ).

De RV Navicula heet nu Navicula Star. Foto FreeStar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Onderzoeksschip Navicula krijgt nieuw leven als ROV-moederschip | Schuttevaer.nl
Onderwaterklussen

Onderzoeksschip Navicula krijgt nieuw leven als ROV-moederschip

Willem de Vries, managing director van Vriezoo ROV Service, en Mark van der Star van Mark Offshore zijn een nieuw avontuur aangegaan. Ze hebben hun bedrijven samengevoegd en gaan verder als FreeStar Subsea Services. Het bedrijf gaat de markt op met dienstverlening op en onder water vanaf een bijzonder schip, de voormalige Navicula van het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ).

De RV Navicula heet nu Navicula Star. Foto FreeStar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer