Elektrische FPSO

SBM Offshore reserveert FPSO-casco voor Suriname

SBM Offshore heeft in de strijd om de FPSO-hegemonie in Suriname, waar grote olievoorraden voor de kust liggen, een belangrijke eerste slag geslagen. Hoewel een definitief investeringsbesluit over de winning nog niet is genomen, heeft het bedrijf voor TotalEnergies een casco gereserveerd van een olieproductie- en opslagschip (FPSO).

Prosperity
De Prosperity FPSO begon in november 2023 met de productie voor de kust van Guyana en is het meest recente schip dat aan ExxonMobil is geleverd door SBM Offshore. De onderneming slaat nu ook de vleugels uit naar het olierijke buurland Suriname. Beeld SBM Offshore

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

SBM Offshore reserveert FPSO-casco voor Suriname | Schuttevaer.nl
Elektrische FPSO

SBM Offshore reserveert FPSO-casco voor Suriname

SBM Offshore heeft in de strijd om de FPSO-hegemonie in Suriname, waar grote olievoorraden voor de kust liggen, een belangrijke eerste slag geslagen. Hoewel een definitief investeringsbesluit over de winning nog niet is genomen, heeft het bedrijf voor TotalEnergies een casco gereserveerd van een olieproductie- en opslagschip (FPSO).

Prosperity
De Prosperity FPSO begon in november 2023 met de productie voor de kust van Guyana en is het meest recente schip dat aan ExxonMobil is geleverd door SBM Offshore. De onderneming slaat nu ook de vleugels uit naar het olierijke buurland Suriname. Beeld SBM Offshore

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer