Delfsail

Met een druk op de knop doopt de koningin Wagenborg-schepen Máxima en Alexia

Koningin Máxima heeft middels een druk op de knop vrijdag 14 juni twee schepen van Koninklijke Wagenborg gedoopt. De schepen kregen de namen Máxima en Alexia, vernoemd naar de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, tevens tweede in de lijn van troonsopvolging. In aanwezigheid van zo’n tweeduizend gasten was de koningin eregast op het relatie-evenement van het 126 jaar oude familiebedrijf Wagenborg.

Koningin Máxima voor een van de twee EasyMax-schepen die zij vandaag doopte. Foto's ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Met een druk op de knop doopt de koningin Wagenborg-schepen Máxima en Alexia | Schuttevaer.nl
Delfsail

Met een druk op de knop doopt de koningin Wagenborg-schepen Máxima en Alexia

Koningin Máxima heeft middels een druk op de knop vrijdag 14 juni twee schepen van Koninklijke Wagenborg gedoopt. De schepen kregen de namen Máxima en Alexia, vernoemd naar de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, tevens tweede in de lijn van troonsopvolging. In aanwezigheid van zo’n tweeduizend gasten was de koningin eregast op het relatie-evenement van het 126 jaar oude familiebedrijf Wagenborg.

Koningin Máxima voor een van de twee EasyMax-schepen die zij vandaag doopte. Foto's ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer