Column

Fietsavontuur langs de Rijn

Wanneer u dit artikel leest zit ik op de fiets. En wie weet zie ik u voorbij varen op de Rijn. Want we zijn bezig met een fietstocht langs de Rijn, een rivier die ik vele jaren als kapitein op binnenschepen heb bevaren. Deze tocht is voor mij niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een reis door de tijd, vol herinneringen aan de talloze momenten die ik op en langs deze belangrijke vervoersader heb doorgebracht.

Lijdia Pater-de Groot
Lijdia Pater-de Groot schrijft maandelijks een column voor Schuttevaer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Fietsavontuur langs de Rijn | Schuttevaer.nl
Column

Fietsavontuur langs de Rijn

Wanneer u dit artikel leest zit ik op de fiets. En wie weet zie ik u voorbij varen op de Rijn. Want we zijn bezig met een fietstocht langs de Rijn, een rivier die ik vele jaren als kapitein op binnenschepen heb bevaren. Deze tocht is voor mij niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een reis door de tijd, vol herinneringen aan de talloze momenten die ik op en langs deze belangrijke vervoersader heb doorgebracht.

Lijdia Pater-de Groot
Lijdia Pater-de Groot schrijft maandelijks een column voor Schuttevaer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer