'Ongelofelijk urgent'

Marineschip Holland richting Cyprus voor hulp aan Gaza  

Nederland wil met een marineschip humanitaire hulp naar Gaza brengen zodra dat mogelijk is. Demissionair minister Kajsa Ollongren (Defensie) stuurt daarom Zr. Ms. Holland richting Cyprus. Het patrouilleschip kan ook worden ingezet voor evacuaties.

Holland, Zr Ms. P 840
De Nederlandse regering wil het marine-patrouilleschip Zr. Ms. Holland (P 840) richting Cyprus sturen voor hulp in Gaza. De P 840 kan dan ook worden gebruikt voor eventuele evacuaties. Foto Frank Viergever

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Marineschip Holland richting Cyprus voor hulp aan Gaza | Schuttevaer.nl
'Ongelofelijk urgent'

Marineschip Holland richting Cyprus voor hulp aan Gaza  

Nederland wil met een marineschip humanitaire hulp naar Gaza brengen zodra dat mogelijk is. Demissionair minister Kajsa Ollongren (Defensie) stuurt daarom Zr. Ms. Holland richting Cyprus. Het patrouilleschip kan ook worden ingezet voor evacuaties.

Holland, Zr Ms. P 840
De Nederlandse regering wil het marine-patrouilleschip Zr. Ms. Holland (P 840) richting Cyprus sturen voor hulp in Gaza. De P 840 kan dan ook worden gebruikt voor eventuele evacuaties. Foto Frank Viergever

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer