kruiplijncoaster

Lifana begint tweede leven in Tanzania

De Lifana, een van de laatste mooi gelijnde Nederlandse kruiplijncoasters, is zaterdag 21 oktober uit Delfzijl vertrokken om een tweede leven te beginnen in het Oost-Afrikaanse Tanzania. Gedurende enkele maanden lag het schip opgelegd in het Oude Eemskanaal te Farmsum. De nieuwe eigenaar herdoopte haar Zulu Aj met thuishaven Zanzibar in Tanzania.

Zulu AJ vertrekt uit Delfzijl.
Zulu AJ vertrekt uit Delfzijl. Foto Mark Prummel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Lifana begint tweede leven in Tanzania | Schuttevaer.nl
kruiplijncoaster

Lifana begint tweede leven in Tanzania

De Lifana, een van de laatste mooi gelijnde Nederlandse kruiplijncoasters, is zaterdag 21 oktober uit Delfzijl vertrokken om een tweede leven te beginnen in het Oost-Afrikaanse Tanzania. Gedurende enkele maanden lag het schip opgelegd in het Oude Eemskanaal te Farmsum. De nieuwe eigenaar herdoopte haar Zulu Aj met thuishaven Zanzibar in Tanzania.

Zulu AJ vertrekt uit Delfzijl.
Zulu AJ vertrekt uit Delfzijl. Foto Mark Prummel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer