Personalia

Nieuwe Koers: Niels Vaessen is de nieuwe CEO van Heesen Yachts

Wie verhuist er deze week allemaal naar een nieuwe werkgever in de maritieme sector? Zijn er CEO’s, commissarissen of andere prominenten die een nieuw visitekaartje moeten laten maken? Oftewel: wie vaart er een nieuwe koers?

Bij Heesen Yachts is Niels Vaessen per 1 november de nieuwe CEO. Vaessen kwam in 2012 binnen als finance manager en werd in 2013 benoemd tot CFO, een positie die hij nu nog steeds bekleedt. Vaessen volgt Arthur Brouwer op, die met pensioen gaat

Nog een wissel bij de superjachtbouwer uit Oss: de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Anjo Joldersma, heeft aangegeven dat het tijd is voor zijn pensioen. Vanaf 1 november wordt Adse de Kock voorzitter van de RvC van Heesen Yachts.

Met ingang van 1 oktober 2023 heeft Port of Antwerp-Bruges een nieuwe vertegenwoordiger voor Duitsland en Zwitserland. De 59-jarige Richard Schroeter gaat samen met Elmar Ockenfels de belangen van de haven behartigen bij de industrie en de logistieke sector in de twee landen.

Jan de Vries hangt zijn burgemeestersketting van Sliedrecht aan de wilgen en is vanaf heden de nieuwe vicevoorzitter van Smart Delta Drechtsteden. Hij werd aangesteld door de samenwerkende Drechtstedengemeenten. Hij volgt daarmee André Flach op, die vertrekt in verband met zijn kandidatuur voor de Tweede Kamer.

De regeringscommissaris voor het Nationaal Deltaprogramma is vanaf 1 december prof. dr. Co Verdaas. ‘Ik vind het zeer eervol dat ik als deltacommissaris een bijdrage mag leveren aan een klimaatbestendige toekomst van onze delta’, aldus Verdaas. Na Wim Kuijken en Peter Glas wordt hij de derde deltacommissaris.

Wilt u ook in deze rubriek of heeft u interessante tips voor deze rubriek? Mail naar redactie@schuttevaer.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuwe Koers: Niels Vaessen is de nieuwe CEO van Heesen Yachts | Schuttevaer.nl
Personalia

Nieuwe Koers: Niels Vaessen is de nieuwe CEO van Heesen Yachts

Wie verhuist er deze week allemaal naar een nieuwe werkgever in de maritieme sector? Zijn er CEO’s, commissarissen of andere prominenten die een nieuw visitekaartje moeten laten maken? Oftewel: wie vaart er een nieuwe koers?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer