Groene brandstof

Miljoeneninjectie bio-LNG installatie Wilp

De Triodos Bank en de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost.nl gaan investeren in de bio-LNG installatie die wordt gebouwd op het terrein van afvalverwerker Attero in Wilp. De uitvoering van de uitbreiding van de vergistingsinstallatie is in handen van Nordsol. Het bedrijf heeft een gepatenteerd productiesysteem en exploiteert al een bio-LNG-installatie in Amsterdam. Afnemer van de groene brandstof wordt bunkerbedrijf Titan. Het project kreeg de naam FirstBio2Shipping.

Bio-LNG Wilp beton storten
Beton storten voor bio-LNG installatie Wilp. Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Miljoeneninjectie bio-LNG installatie Wilp | Schuttevaer.nl
Groene brandstof

Miljoeneninjectie bio-LNG installatie Wilp

De Triodos Bank en de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost.nl gaan investeren in de bio-LNG installatie die wordt gebouwd op het terrein van afvalverwerker Attero in Wilp. De uitvoering van de uitbreiding van de vergistingsinstallatie is in handen van Nordsol. Het bedrijf heeft een gepatenteerd productiesysteem en exploiteert al een bio-LNG-installatie in Amsterdam. Afnemer van de groene brandstof wordt bunkerbedrijf Titan. Het project kreeg de naam FirstBio2Shipping.

Bio-LNG Wilp beton storten
Beton storten voor bio-LNG installatie Wilp. Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer