Demonstratie

Hamburg wijst bod Kühne en Eckelmann af voor HHLA

De vakbond Ver.di en werknemers van HHLA willen dinsdag in Hamburg een grote demonstratie houden tegen de plannen om bijna 50 procent van de aandelen in de haven van Hamburg te verkopen aan de Zwitsers rederij MSC.

De vakbond Ver.di en werknemers van HHLA willen dinsdag in Hamburg een grote demonstratie houden tegen de plannen om bijna 50 procent van de aandelen in de haven van Hamburg te verkopen aan de Zwitsers rederij MSC. Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Hamburg wijst bod Kühne en Eckelmann af voor HHLA | Schuttevaer.nl
Demonstratie

Hamburg wijst bod Kühne en Eckelmann af voor HHLA

De vakbond Ver.di en werknemers van HHLA willen dinsdag in Hamburg een grote demonstratie houden tegen de plannen om bijna 50 procent van de aandelen in de haven van Hamburg te verkopen aan de Zwitsers rederij MSC.

De vakbond Ver.di en werknemers van HHLA willen dinsdag in Hamburg een grote demonstratie houden tegen de plannen om bijna 50 procent van de aandelen in de haven van Hamburg te verkopen aan de Zwitsers rederij MSC. Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer