Ruim een jaar

Corridor Zwarte Zee nog geen oplossing containerschip Joseph Schulte

De aankondiging dat Oekraïne een humanitaire corridor voor de Zwarte Zee heeft uitgeroepen heeft er niet voor gezorgd dat de bemanning van het containerschip Joseph Schulte in Odessa voorbereidingen kan treffen voor vertrek. De Joseph Schulte (1110.000 dwt) van de Hamburgse rederij Bernhard Schulte ligt sinds de Russische inval op 24 februari vorig jaar vast in Odessa.

De haven van Odessa. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Corridor Zwarte Zee nog geen oplossing containerschip Joseph Schulte | Schuttevaer.nl
Ruim een jaar

Corridor Zwarte Zee nog geen oplossing containerschip Joseph Schulte

De aankondiging dat Oekraïne een humanitaire corridor voor de Zwarte Zee heeft uitgeroepen heeft er niet voor gezorgd dat de bemanning van het containerschip Joseph Schulte in Odessa voorbereidingen kan treffen voor vertrek. De Joseph Schulte (1110.000 dwt) van de Hamburgse rederij Bernhard Schulte ligt sinds de Russische inval op 24 februari vorig jaar vast in Odessa.

De haven van Odessa. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer