Servicepunt

ADR breidt uit in Antwerpen door overname Bartholomeeussen

Yerseke Engine Service, beter bekend als YES van de familie Braal heeft een opvallende overname gedaan in de haven van Antwerpen. Hun Vlaamse tak ADR neemt de scheepswerf Bartholomeeussen over en verhuist in 2024 naar Dok 138. ‘Een betere plek kunnen we ons niet wensen. We kunnen hier one-stop-shopping voor de binnenvaart en kleine zeevaart aanbieden’, zegt Willem de Braal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

ADR breidt uit in Antwerpen door overname Bartholomeeussen | Schuttevaer.nl
Servicepunt

ADR breidt uit in Antwerpen door overname Bartholomeeussen

Yerseke Engine Service, beter bekend als YES van de familie Braal heeft een opvallende overname gedaan in de haven van Antwerpen. Hun Vlaamse tak ADR neemt de scheepswerf Bartholomeeussen over en verhuist in 2024 naar Dok 138. ‘Een betere plek kunnen we ons niet wensen. We kunnen hier one-stop-shopping voor de binnenvaart en kleine zeevaart aanbieden’, zegt Willem de Braal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer