Mensen

Waarom zijn er zoveel stuurhutschades? Studio Schuttevaer

Vrijwel elke week vaart een schipper er een stuurhut af. De kosten zijn enorm, zeker als er ook een brug wordt beschadigd. Is het aantal schades terug te brengen? In Studio Schuttevaer praat hoofdredacteur René Quist met Maurits van der Linde en Jean-Pierre Dubbelman van Koninklijke Binnenvaart Nederland

Het geluid gaat door merg en been als een stuurhut eraf wordt gevaren.Voor schippers, verzekeraars en de binnenvaart zijn dergelijke aanvaringen altijd heel slecht nieuws. Koninklijke Binnenvaart Nederland wil meer aandacht en bewustwording bij de binnenvaart want het zijn vrijwel altijd menselijke fouten die tot een aanvaring leiden.

Studio Schuttevaer is van af 18.00 uur te zien via Youtube.

https://youtube.com/live/_eO6-06U8vA?feature=share

Waarom zijn er zoveel stuurhutschades? Studio Schuttevaer | Schuttevaer.nl
Mensen

Waarom zijn er zoveel stuurhutschades? Studio Schuttevaer

Vrijwel elke week vaart een schipper er een stuurhut af. De kosten zijn enorm, zeker als er ook een brug wordt beschadigd. Is het aantal schades terug te brengen? In Studio Schuttevaer praat hoofdredacteur René Quist met Maurits van der Linde en Jean-Pierre Dubbelman van Koninklijke Binnenvaart Nederland

Het geluid gaat door merg en been als een stuurhut eraf wordt gevaren.Voor schippers, verzekeraars en de binnenvaart zijn dergelijke aanvaringen altijd heel slecht nieuws. Koninklijke Binnenvaart Nederland wil meer aandacht en bewustwording bij de binnenvaart want het zijn vrijwel altijd menselijke fouten die tot een aanvaring leiden.

Studio Schuttevaer is van af 18.00 uur te zien via Youtube.

https://youtube.com/live/_eO6-06U8vA?feature=share