Martkinzicht

Aan de Reis: laagwater het nieuwe normaal

Wereldwijde olieprijzen hebben na een korte opleving een daling op weekbasis laten zien. Brent crude sloot de week 0.4% lager af op $73,85 per vat en WTI (West Texas Intermediate) sloot de week 0.5% lager af op $69,16. Prijzen daalden afgelopen donderdag flink, ongeveer $3,00, toen bekend werd dat de Bank of England de rentetarieven zouden verhogen met een half procentpunt.

Binnenvaartschip ter illustratie
Binnenvaartschip ter illustratie Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de Reis: laagwater het nieuwe normaal | Schuttevaer.nl
Martkinzicht

Aan de Reis: laagwater het nieuwe normaal

Wereldwijde olieprijzen hebben na een korte opleving een daling op weekbasis laten zien. Brent crude sloot de week 0.4% lager af op $73,85 per vat en WTI (West Texas Intermediate) sloot de week 0.5% lager af op $69,16. Prijzen daalden afgelopen donderdag flink, ongeveer $3,00, toen bekend werd dat de Bank of England de rentetarieven zouden verhogen met een half procentpunt.

Binnenvaartschip ter illustratie
Binnenvaartschip ter illustratie Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer