Column

Wat zij wel hebben en wij niet

Uit onderzoek van banensite Indeed blijkt dat 93% van de 1000 ondervraagden een pensioenregeling de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden vindt. Maar in de binnenvaart verdwijnt deze collectieve voorziening. En van alle oplossingen voor het personeelstekort wordt één ding nooit geopperd: een collectieve arbeidsovereenkomst (cao).

Carmen Vennik.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Wat zij wel hebben en wij niet | Schuttevaer.nl
Column

Wat zij wel hebben en wij niet

Uit onderzoek van banensite Indeed blijkt dat 93% van de 1000 ondervraagden een pensioenregeling de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden vindt. Maar in de binnenvaart verdwijnt deze collectieve voorziening. En van alle oplossingen voor het personeelstekort wordt één ding nooit geopperd: een collectieve arbeidsovereenkomst (cao).

Carmen Vennik.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer