Vast in sluis

Reis met hindernissen voor elektrische rondvaartboot Zilvermeeuw

De Z9, de nieuwe elektrische rondvaartboot van rederij Zilvermeeuw, lag maandag 5 juni vier uur lang vast in de sluis bij Andel. Het schip, met 180 ouderen van stichting De Zonnebloem aan boord, werd gehinderd door een defecte sluisdeur. ‘Ons accupakket is flink, we zijn wat dat betreft niet in problemen gekomen’, vertelt rederij-directeur Adriaan Schuller.

De Z9 in de sluis bij Andel. Foto FPMB / Hans Verbeek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Reis met hindernissen voor elektrische rondvaartboot Zilvermeeuw | Schuttevaer.nl
Vast in sluis

Reis met hindernissen voor elektrische rondvaartboot Zilvermeeuw

De Z9, de nieuwe elektrische rondvaartboot van rederij Zilvermeeuw, lag maandag 5 juni vier uur lang vast in de sluis bij Andel. Het schip, met 180 ouderen van stichting De Zonnebloem aan boord, werd gehinderd door een defecte sluisdeur. ‘Ons accupakket is flink, we zijn wat dat betreft niet in problemen gekomen’, vertelt rederij-directeur Adriaan Schuller.

De Z9 in de sluis bij Andel. Foto FPMB / Hans Verbeek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer