Beatrixkade

Eerste editie Werkendam Maritime Borrel voorafgaand aan Havendagen

Werkendam organiseert net als Zwijndrecht ook een maritieme borrel. Op donderdag 29 juni wordt aan de Beatrixhaven de Werkendam Maritime Borrel (WMB) gehouden. Scheepssmakelaar Concordia Damen, Hoogendoorn Martieme betimmeringen en interieurbouw en binnenvaartverzekeraar EOC hebben de handen ineengeslagen voor de borrel, zegt Paul Cornet van Concordia Damen.

De borrel wordt gehouden op de kade bij Hoogendoorn Maritieme betimmeringen. Vorig jaar bestond dat bedrijf 60 jaar en werd er ook een grote borrel gehouden zoals op de foto is te zien. Foto Hoogendoorn

‘Dit soort borrels worden meestal in Zwijndrecht gehouden, terwijl Werkendam natuurlijk ook een hele sterke maritieme achtergrond heeft. Bij ons bestond al langer de wens om daarom ook hier zo’n borrel te organiseren. Datzelfde geldt voor EOC en Hoogendoorn.’

De borrel wordt op de kade voor bij Hoogendoorn gehouden op de avond voorafgaand aan de Werkendamse havendagen. ‘Er staat dan toch al een tent en een podium. Dat maakt het wat makkelijker’, schetst scheepsmakelaar Paul Cornet.

Er is ruimte voor 400 borrelaars, meer mag vergunningtechnisch niet. Cornet rekent op een hoge opkomst. ‘Concordia en Hoogendoorn zijn hoofdsponsor, EOC subsponsor. Alle drie nodigen we flink wat bedrijven uit.’ Crazy Piano’s komt langs voor de muzikale omlijsting.

Registratie is wel noodzakelijk. Dat kan via de website: www.werkendammaritimeborrel.nl

Datum: Donderdag 29 juni 2023
Tijdstip: Van 18:00 – 00:00 uur
Locatie: Paviljoentent op het parkeerterrein van Hoogendoorn, Beatrixhaven 35

Lees ook:

Werkendamse havendag in kader van werk, spel en vertier

Lijdia Pater-de Groot wordt kwartiermaker Derde Haven Werkendam

Eerste editie Werkendam Maritime Borrel voorafgaand aan Havendagen | Schuttevaer.nl
Beatrixkade

Eerste editie Werkendam Maritime Borrel voorafgaand aan Havendagen

Werkendam organiseert net als Zwijndrecht ook een maritieme borrel. Op donderdag 29 juni wordt aan de Beatrixhaven de Werkendam Maritime Borrel (WMB) gehouden. Scheepssmakelaar Concordia Damen, Hoogendoorn Martieme betimmeringen en interieurbouw en binnenvaartverzekeraar EOC hebben de handen ineengeslagen voor de borrel, zegt Paul Cornet van Concordia Damen.

De borrel wordt gehouden op de kade bij Hoogendoorn Maritieme betimmeringen. Vorig jaar bestond dat bedrijf 60 jaar en werd er ook een grote borrel gehouden zoals op de foto is te zien. Foto Hoogendoorn

‘Dit soort borrels worden meestal in Zwijndrecht gehouden, terwijl Werkendam natuurlijk ook een hele sterke maritieme achtergrond heeft. Bij ons bestond al langer de wens om daarom ook hier zo’n borrel te organiseren. Datzelfde geldt voor EOC en Hoogendoorn.’

De borrel wordt op de kade voor bij Hoogendoorn gehouden op de avond voorafgaand aan de Werkendamse havendagen. ‘Er staat dan toch al een tent en een podium. Dat maakt het wat makkelijker’, schetst scheepsmakelaar Paul Cornet.

Er is ruimte voor 400 borrelaars, meer mag vergunningtechnisch niet. Cornet rekent op een hoge opkomst. ‘Concordia en Hoogendoorn zijn hoofdsponsor, EOC subsponsor. Alle drie nodigen we flink wat bedrijven uit.’ Crazy Piano’s komt langs voor de muzikale omlijsting.

Registratie is wel noodzakelijk. Dat kan via de website: www.werkendammaritimeborrel.nl

Datum: Donderdag 29 juni 2023
Tijdstip: Van 18:00 – 00:00 uur
Locatie: Paviljoentent op het parkeerterrein van Hoogendoorn, Beatrixhaven 35

Lees ook:

Werkendamse havendag in kader van werk, spel en vertier

Lijdia Pater-de Groot wordt kwartiermaker Derde Haven Werkendam