Column

Overal waar u vaart: De Omgevingswet

De omgevingswet is niet bepaald een sexy onderwerp om eens gezellig over te praten tijdens een verjaardagsfeestje. Velen van u zullen er in de media al over hebben gelezen of tenminste iets over hebben opgepikt. Sinds 2016 wordt hier al over gesproken, maar wat is het nu eigenlijk? En wat betekent de wet voor ons?

Klaas Kattouw. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: De Omgevingswet | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: De Omgevingswet

De omgevingswet is niet bepaald een sexy onderwerp om eens gezellig over te praten tijdens een verjaardagsfeestje. Velen van u zullen er in de media al over hebben gelezen of tenminste iets over hebben opgepikt. Sinds 2016 wordt hier al over gesproken, maar wat is het nu eigenlijk? En wat betekent de wet voor ons?

Klaas Kattouw. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer