135 meter schip

HGK Dry Shipping bestelt laagwaterschip bij Rensen-Driessen

HGK Dry Shipping in Duisburg heeft bij Rensen-Driessen een 135-meter schip van 4200 ton besteld dat bij een diepgang van 1,30 meter nog 650 ton kan vervoeren. Het laagwaterschip krijgt een charter van het Amerikaanse voedingsmiddelen-concern Archer Daniels Midland (ADM).

Op het chartercontract heffen, v.l.n.r.  Andreas Lemme, managing director HGK Dry Shipping GmbH, Max Barghahn, hoofd transport ADM, Florian Bleikamp, hoofd chartering HGK Dry Shipping GmbH, Carsten Radau, transportmanager ADM en Steffen Bauer, CEO van HGK Shipping GmbH het glas. Foto HGK Shipping

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

HGK Dry Shipping bestelt laagwaterschip bij Rensen-Driessen | Schuttevaer.nl
135 meter schip

HGK Dry Shipping bestelt laagwaterschip bij Rensen-Driessen

HGK Dry Shipping in Duisburg heeft bij Rensen-Driessen een 135-meter schip van 4200 ton besteld dat bij een diepgang van 1,30 meter nog 650 ton kan vervoeren. Het laagwaterschip krijgt een charter van het Amerikaanse voedingsmiddelen-concern Archer Daniels Midland (ADM).

Op het chartercontract heffen, v.l.n.r.  Andreas Lemme, managing director HGK Dry Shipping GmbH, Max Barghahn, hoofd transport ADM, Florian Bleikamp, hoofd chartering HGK Dry Shipping GmbH, Carsten Radau, transportmanager ADM en Steffen Bauer, CEO van HGK Shipping GmbH het glas. Foto HGK Shipping

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer