Maritime Industry

Slowaaks detacheringsbureau TMLG heeft ambitie om alle bemanningsproblemen op te lossen

Ontzorgen. Dat is het woord dat CEO Tomáš Petöcz van rederij en maritiem uitzendbureau TMLG Group uit Slowakije regelmatig gebruikt. Een kleine 15 jaar geleden bescheiden begonnen in Slowakije, gebeurt dat ontzorgen op het gebied van bemiddeling en overname van alle administratieve rompslomp, inclusief salarisbetalingen, intussen via kantoren in Slowakije, Tsjechië, Zwitserland en Luxemburg. En de groei gaat door, aldus Petöcz (31).

Ook in de stuurstoel voelt de CEO met kapiteinspapieren zich op zijn gemak. Foto TMLG

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Slowaaks detacheringsbureau TMLG heeft ambitie om alle bemanningsproblemen op te lossen | Schuttevaer.nl
Maritime Industry

Slowaaks detacheringsbureau TMLG heeft ambitie om alle bemanningsproblemen op te lossen

Ontzorgen. Dat is het woord dat CEO Tomáš Petöcz van rederij en maritiem uitzendbureau TMLG Group uit Slowakije regelmatig gebruikt. Een kleine 15 jaar geleden bescheiden begonnen in Slowakije, gebeurt dat ontzorgen op het gebied van bemiddeling en overname van alle administratieve rompslomp, inclusief salarisbetalingen, intussen via kantoren in Slowakije, Tsjechië, Zwitserland en Luxemburg. En de groei gaat door, aldus Petöcz (31).

Ook in de stuurstoel voelt de CEO met kapiteinspapieren zich op zijn gemak. Foto TMLG

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer