Overal waar u vaart

Overal waar u vaart: Steeds drukker

De laatste keer dat het mijn beurt was om hier een stukje te schrijven was in maart. Het zijn drukke tijden. Ik doe het werk van regiocoördinator naast mijn werk in de jachtbouw. Voor varende ondernemers die het rustig aan willen doen, blijf vooral varende ondernemer.

Regiocoördinator Zuid oost-Nederland, Nico Evens. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Steeds drukker | Schuttevaer.nl
Overal waar u vaart

Overal waar u vaart: Steeds drukker

De laatste keer dat het mijn beurt was om hier een stukje te schrijven was in maart. Het zijn drukke tijden. Ik doe het werk van regiocoördinator naast mijn werk in de jachtbouw. Voor varende ondernemers die het rustig aan willen doen, blijf vooral varende ondernemer.

Regiocoördinator Zuid oost-Nederland, Nico Evens. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer