Nederlands

Schipper krijgt boete voor gebrekkig Engels

Agenten van de politie Landelijke Eenheid hebben afgelopen week de schipper van een schip op de Westerschelde beboet. Op Instagram schrijft de politie: ‘Tijdens een surveillance met de Rhib op de Westerschelde troffen wij een schipper die zich twee dagen op rij aan dezelfde steen stootte: het slecht/niet uitluisteren van de marifoon en niet de juiste voertaal beheersen. In samenwerking met de post Hansweert en de RWS79 is deze schipper daarvoor bekeurd.’

Controle aan boord Foto Landelijke Eenheid Politie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schipper krijgt boete voor gebrekkig Engels | Schuttevaer.nl
Nederlands

Schipper krijgt boete voor gebrekkig Engels

Agenten van de politie Landelijke Eenheid hebben afgelopen week de schipper van een schip op de Westerschelde beboet. Op Instagram schrijft de politie: ‘Tijdens een surveillance met de Rhib op de Westerschelde troffen wij een schipper die zich twee dagen op rij aan dezelfde steen stootte: het slecht/niet uitluisteren van de marifoon en niet de juiste voertaal beheersen. In samenwerking met de post Hansweert en de RWS79 is deze schipper daarvoor bekeurd.’

Controle aan boord Foto Landelijke Eenheid Politie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer