Column

Zware Kees: Zeilend RoRo-schip

Ruim 20 jaar geleden ontvingen we aan boord, met onregelmatige intervallen, het glossy blad Schip en Werf, de Zee. Ik vond dit een beetje vreemde naam, net alsof men moeite had een pakkende titel te vinden, maar het bleek een samengaan van twee bladen te zijn. Schip en Werf en De Zee.

COLUMN

De Oceanbird is een van de jongste initiatieven op zeilgebied. Dit RoRo-schip moet in 2024 in de vaart komen en is uitgerust met telescoopmasten die drie megawatt aan voortstuwingskracht kunnen leveren. Beeld Wallenius Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Zeilend RoRo-schip | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: Zeilend RoRo-schip

Ruim 20 jaar geleden ontvingen we aan boord, met onregelmatige intervallen, het glossy blad Schip en Werf, de Zee. Ik vond dit een beetje vreemde naam, net alsof men moeite had een pakkende titel te vinden, maar het bleek een samengaan van twee bladen te zijn. Schip en Werf en De Zee.

COLUMN

De Oceanbird is een van de jongste initiatieven op zeilgebied. Dit RoRo-schip moet in 2024 in de vaart komen en is uitgerust met telescoopmasten die drie megawatt aan voortstuwingskracht kunnen leveren. Beeld Wallenius Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer