Column

Overal waar u vaart: Regiotafel Oost

Sinds ongeveer een jaar neem ik deel aan Regiotafel Binnenvaart Oost-Nederland. Een groep van onder andere de provincies Gelderland en Overijssel, havenbedrijven, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en andere belangenbehartigers zoals Port of Twente, Evofenedex en wij als binnenvaart.

Fiona Oomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Regiotafel Oost | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: Regiotafel Oost

Sinds ongeveer een jaar neem ik deel aan Regiotafel Binnenvaart Oost-Nederland. Een groep van onder andere de provincies Gelderland en Overijssel, havenbedrijven, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en andere belangenbehartigers zoals Port of Twente, Evofenedex en wij als binnenvaart.

Fiona Oomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer