Column

Zware Kees: Koninklijke onderscheiding

Bijna is het weer zover, 26 april! Zesentwintig april? U weet niet wat er dan staat te gebeuren? Lintjesregen natuurlijk! O ja, zult u zeggen, een dag, één keer per jaar, dat de koning ongeveer 4000 koninklijke onderscheidingen aan zijn onderdanen uitreikt. Staat goed op je revers wanneer je naar een verjaardag gaat. 

De koninklijke munt voor bijzondere verdiensten. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Koninklijke onderscheiding | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: Koninklijke onderscheiding

Bijna is het weer zover, 26 april! Zesentwintig april? U weet niet wat er dan staat te gebeuren? Lintjesregen natuurlijk! O ja, zult u zeggen, een dag, één keer per jaar, dat de koning ongeveer 4000 koninklijke onderscheidingen aan zijn onderdanen uitreikt. Staat goed op je revers wanneer je naar een verjaardag gaat. 

De koninklijke munt voor bijzondere verdiensten. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer