Binnenvaartvriendelijk

APM investeert meer dan miljard euro in nieuwe binnenvaartvriendelijke terminal

APM Terminals gaat een nieuwe terminal bouwen op de Tweede Maasvlakte. De terminal vergt een investering van meer dan 1 miljard euro. Het project beslaat een terrein van zo’n 47,5 hectare en een diepzeekade met een totale lengte van één kilometer. Op dit moment bouwt Havenbedrijf Rotterdam de nieuwe kademuren. De oplevering staat voor medio 2024 gepland.

APM Terminals gaat een nieuwe terminal bouwen op de Tweede Maasvlakte. De terminal vergt een investering van meer dan 1 miljard euro. James Wroe - Head of Hub Investment & Integration Jan Buijze - Managing Director Maasvlakte II Ahmed Hassan - Head of Europe Ocean Customer Logistics Rechts: Allard Castelein - CEO Hans Nagtegaal – Director Containers Igor van den Essen - Regional Managing Director for Africa and Europe Havenbedrijf Rotterdam/Jerry Lampe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer