Opinie

Géén gedwongen bedrijfsbeëindiging, niet in de binnenvaart en niet in de agrarische sector

Eind vorige eeuw werd de binnenvaartsector getroffen door slechte sociaal-economische omstandigheden waardoor velen in hun voortbestaan werden bedreigd. Het niet aansluiten van aanbod van schepen (vervoerscapaciteit) en het teruglopende aanbod van lading waren hiervan mede de oorzaak.

OPINIE

Onder begeleiding van de ME varen duwbakken van Granaria naar hun bestemming nadat deze eerder op de avond waren bezet door boze binnenvaartschippers, uit protest tegen een vervoervergunning, afgegeven door minister Smit-Kroes. Archieffoto Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer