Kielzog

Sus & Zo valt stil op Westerschelde

Toen onlangs de motor bij windkracht 6 stilviel op de Westerschelde bij Hansweert en hun schip dreigde te kapseizen, werd het wel even spannend aan boord van de Sus & Zo. Toch waren de schippers Jordy Tol (25) en Erwin Rehorst (25) geen moment in paniek. Rijkswaterstaat was snel ter plaatse en de Anita sleepte het schip naar Lopik om te lossen. Beide schippers zien het voorval als één van de vele avonturen die de binnenvaart met zich meebrengt.

Jordy Tol (links) en Erwin Rehorst hebben afgelopen zes jaar samen veel ervaring opgedaan in verschillende binnenvaartsegmenten. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer