Kennis delen

Innovatieplein van Maritime Innovation Platform krijgt steeds meer vorm

Voor het centrale Innovatieplein, onderdeel van het Maritime Innovation Platform op 28 maart, hebben zich inmiddels 12 partijen als partner gemeld. Zij delen die dag in Dordrecht kennis en ervaring met de honderden deelnemers aan het evenement.

Het Maritime Innovation Platform in 2022. Foto ProMedia, 2022

De dag in het Energiehuis staat voor een groot deel in het teken van het congres. Daar omheen is echter volop tijd en gelegenheid om kennis te nemen van wat de bedrijven en organisaties op het Innovatieplein te delen hebben. Zo is PortXL een ecosysteem van start-ups, scale-ups, zakelijke partners en mentoren die samenwerken om innovatie aan te jagen binnen de mondiale maritieme industrie. Cryonorm zal vertellen over de inzet van LNG-systemen en verdampers voor de scheepvaart. En Pon Power is er op het plein bij als dealer van Caterpillar Scheepsmotoren en als gesprekspartner voor de maritieme energietransitie.

In totaal zijn er zeker 13 partijen te vinden op het Innovatieplein en daar komen waarschijnlijk nog partners bij. Naast Schuttevaer zelf zijn in elk geval aanwezig:

 • Smart Delta Drechtsteden
 • PortXL
 • Pon Power
 • Discom
 • Maritime Battery Forum
 • Waterbouwkundig Laboratorium Vlaanderen
 • Cryonorm
 • Netherlands Maritime Platform
 • NOVIMOVE
 • Dirkzwager
 • Maritiem Instituut Willem Barentsz
 • Mercy Ships

Nieuwsgierig geworden en wil je er graag bij zijn op 28 maart? Voor abonnees van Schuttevaer is deelname extra voordelig. Aanmelden kan hier.

Met welke innovaties pakt maritiem Nederland door? Op Maritime Innovation Platform op 28 maart staan veelbelovende maritieme innovaties in de schijnwerpers. Ga naar Maritime Innovation Platform voor meer informatie en het programma.
Innovatieplein van Maritime Innovation Platform krijgt steeds meer vorm | Schuttevaer.nl
Kennis delen

Innovatieplein van Maritime Innovation Platform krijgt steeds meer vorm

Voor het centrale Innovatieplein, onderdeel van het Maritime Innovation Platform op 28 maart, hebben zich inmiddels 12 partijen als partner gemeld. Zij delen die dag in Dordrecht kennis en ervaring met de honderden deelnemers aan het evenement.

Het Maritime Innovation Platform in 2022. Foto ProMedia, 2022

De dag in het Energiehuis staat voor een groot deel in het teken van het congres. Daar omheen is echter volop tijd en gelegenheid om kennis te nemen van wat de bedrijven en organisaties op het Innovatieplein te delen hebben. Zo is PortXL een ecosysteem van start-ups, scale-ups, zakelijke partners en mentoren die samenwerken om innovatie aan te jagen binnen de mondiale maritieme industrie. Cryonorm zal vertellen over de inzet van LNG-systemen en verdampers voor de scheepvaart. En Pon Power is er op het plein bij als dealer van Caterpillar Scheepsmotoren en als gesprekspartner voor de maritieme energietransitie.

In totaal zijn er zeker 13 partijen te vinden op het Innovatieplein en daar komen waarschijnlijk nog partners bij. Naast Schuttevaer zelf zijn in elk geval aanwezig:

 • Smart Delta Drechtsteden
 • PortXL
 • Pon Power
 • Discom
 • Maritime Battery Forum
 • Waterbouwkundig Laboratorium Vlaanderen
 • Cryonorm
 • Netherlands Maritime Platform
 • NOVIMOVE
 • Dirkzwager
 • Maritiem Instituut Willem Barentsz
 • Mercy Ships

Nieuwsgierig geworden en wil je er graag bij zijn op 28 maart? Voor abonnees van Schuttevaer is deelname extra voordelig. Aanmelden kan hier.

Met welke innovaties pakt maritiem Nederland door? Op Maritime Innovation Platform op 28 maart staan veelbelovende maritieme innovaties in de schijnwerpers. Ga naar Maritime Innovation Platform voor meer informatie en het programma.