Rechtszaak

Loods Freesia Seaways had goede reden voor snelheidsovertreding

Een 52-jarige loods uit Vlissingen en de kapitein van het zeeschip Freesia Seaways moesten zich onlangs voor de kantonrechter in Middelburg verantwoorden voor overtreding van de maximumsnelheid op het Kanaal Gent-Terneuzen. Daardoor zou zuiging zijn ontstaan, waardoor het schip in aanraking kwam met het binnenvaartschip Nivoma. De officier van justitie achtte de loods niet schuldig.

De Freesia Seaways.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Loods Freesia Seaways had goede reden voor snelheidsovertreding | Schuttevaer.nl
Rechtszaak

Loods Freesia Seaways had goede reden voor snelheidsovertreding

Een 52-jarige loods uit Vlissingen en de kapitein van het zeeschip Freesia Seaways moesten zich onlangs voor de kantonrechter in Middelburg verantwoorden voor overtreding van de maximumsnelheid op het Kanaal Gent-Terneuzen. Daardoor zou zuiging zijn ontstaan, waardoor het schip in aanraking kwam met het binnenvaartschip Nivoma. De officier van justitie achtte de loods niet schuldig.

De Freesia Seaways.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer