Eenduidig

Smart Dashboard van CoVadem geeft maximale aflaaddiepte per reis

Het Smart Dashboard van CoVadem krijgt dit jaar een grote update. Hierdoor kan de schipper, maar eventueel ook de planner aan de wal, straks onder meer op basis van data van CoVadem een veilige en eenduidige aflaaddiepte bepalen.

Om de binnenvaartschipper veilig te laten varen volgens de berekende aflaaddiepte, kan CoVadem in combinatie met de actuele bodemligging een vaargeul of vaarbaan (lane) berekenen voor de op- en afvaart.  Beeld CoVadem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Smart Dashboard van CoVadem geeft maximale aflaaddiepte per reis | Schuttevaer.nl
Eenduidig

Smart Dashboard van CoVadem geeft maximale aflaaddiepte per reis

Het Smart Dashboard van CoVadem krijgt dit jaar een grote update. Hierdoor kan de schipper, maar eventueel ook de planner aan de wal, straks onder meer op basis van data van CoVadem een veilige en eenduidige aflaaddiepte bepalen.

Om de binnenvaartschipper veilig te laten varen volgens de berekende aflaaddiepte, kan CoVadem in combinatie met de actuele bodemligging een vaargeul of vaarbaan (lane) berekenen voor de op- en afvaart.  Beeld CoVadem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer