Doorgroeien

Movares stapt in binnenvaartadvies

Movares heeft een nieuw bedrijf opgericht dat zich volledig richt op watergerelateerde vraagstukken. Movares Water BV, zoals het nieuwe bedrijf heet, is daarmee het zesde bedrijf dat onder de Movares Group tot stand is gekomen, naast de grote zus Movares Nederland en bedrijven zoals BRO en Solveo. Movares is al zo’n 15 jaar actief in de watersector, maar door verzelfstandiging van de werkzaamheden kan deze activiteit nu doorgroeien.

Bart Bouwens, businessmanager Movares Water: 'We willen maatschappelijk bijdragen.' Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Movares stapt in binnenvaartadvies | Schuttevaer.nl
Doorgroeien

Movares stapt in binnenvaartadvies

Movares heeft een nieuw bedrijf opgericht dat zich volledig richt op watergerelateerde vraagstukken. Movares Water BV, zoals het nieuwe bedrijf heet, is daarmee het zesde bedrijf dat onder de Movares Group tot stand is gekomen, naast de grote zus Movares Nederland en bedrijven zoals BRO en Solveo. Movares is al zo’n 15 jaar actief in de watersector, maar door verzelfstandiging van de werkzaamheden kan deze activiteit nu doorgroeien.

Bart Bouwens, businessmanager Movares Water: 'We willen maatschappelijk bijdragen.' Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer